воскресенье, 15 марта 2009 г.

Навчання з 10 по 20 березня

Напишіть, будь-ласка, з якими труднощами ви зустрілися при виконанні завдань. Що заважало дотримуватися графіка виконання завдань? Що потрібно змінити в навчанні, щоб дотримуватися графіка навчання?

2 комментария:

  1. Особисто мені нічого не заважало, щоб впоратися із завданнями вчасно. Безумовно, багато часу відбирає власне робота у школі та підготовка до своїх уроків. Але у вільний час я із задоволенням і цікавістю виконувала завдання по проекту. Завдання цікаві як для мене, так і для моїх учнів. В усякому разі, декілька моїх учнів під час роботи комп. гуртка захотіли спробувати пошукати інформацію в інтернеті до завдання 15.14. Було цікаво слухати, як вони сперечалися щодо кількості гетьманів в Україні (бо знайшли за різними посиланнями різні дані). Це навіть спонукало їх звернутися за консультацією до вчителя історії. Тому я вдячна авторам проекту за цікаво підібрані завдання. Буду намагатися завжди вчасно і якісно виконувати завдання і з великим задоволенням поспілкуюся з іншими учасниками проекту.

    ОтветитьУдалить
  2. Вчасно виконати всі завдання заважало проведення в нашій школі обласного семінару для директорів шкіл-інтернатів. Дуже багато часу відібрала підготовка до нього. Але завдання виконала. Дуже сподобались завдання 15 розділу, особливо 15.14!!!!!!!!!!!!!!!, не сподобались завдання 14.2 (не стосується інформатики), 14.9, 14.10, 14.22 (не має додаткової інформації на диску), 14.11 (в нашій школі провайдер укртелеком, з чим порівнювати?) Для дотримання графіка в майбутньому пропоную в календарі давати завдання на місяць. На канікулах я планую поїхати з міста (не буду мати доступу до Інтернету), а в календарі останній запис завдання на 20.03.

    ОтветитьУдалить